Przetargi

Zawiadomienie o wyniku postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego

Wysoka Głogowska, dn. 12.07.2019 r.

Nr sprawy: ZS.271.1.2019

 

 

Zawiadomienie o wyniku postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego

 

Dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego pn. „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Wysokiej Głogowskiej”.

 

Zamawiający zgodnie z art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo Zamówień Publicznych ( tj. Dz. U. z 2018 r. poz. 1986 ze zm. ) dokonał wyboru najkorzystniejszych ofert.

Na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Zespół Szkół w Wysokiej Głogowskiej niniejszym informuje, że w wyniku zakończonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jw. jako najkorzystniejsze zostały wybrane oferty:

 

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet I (część 1) – owoce i warzywa

 

została wybrana oferta Nr 11 złożona przez firmę: „Centrum Plus” Kolbuszowa, ul. Towarowa 4, 36-100 Kolbuszowa

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt. / 31 633,80  zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu złożono następujące ważne oferty:

Oferta Nr 14 P.P.U.H. „Gama” Marek Gancarz, 36-002 Jasionka, Stobierna 273

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 82,37 pkt. / 38 402,40  zł/

 

 

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet II (część 2) – różne artykuły spożywcze

 

została wybrana oferta Nr 6 złożona przez firmę: Almax – Dystrybucja  Sp.z.o.o. Panieńszczyzna, 21-002 Jastków

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt. /29 621,04  zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu nie złożono więcej ofert.

                                           

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet III (część 3) – wyroby mleczarskie, nabiał i jaja została wybrana oferta Nr 6 złożoną przez firmę: ALMAX – Dystrybucja Sp. z.o.o Panieńszczyzna 21-002 Jastków

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100,00 pkt. / 23 230,00  zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu złożono następujące ważne oferty:

Oferta Nr 16 Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli, ul. Staszica 1, 37-450 Stalowa Wola

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 98,38 pkt. / 23 611,56  zł/

 

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet IV (część IV ) – wyroby gotowe – garmażeryjne

 

została wybrana oferta Nr 10 złożona przez firmę: Przedsiębiorstwo Transportowo-Usługowe Piotr Kusz 36-016 Chmielnik 332

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt. / 30 439,50  zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu złożono następujące ważne oferty:

Oferta Nr 7 Firma Cateringowa „SOWRAD” Konrad sowa, 36-062 Zaczernie 825

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 96,57 pkt. / 31 519,95 zł/

 

Oferta Nr 15 DR Invest Damian Drupka, Rafał Kramarz, 36-060 Głogów Młp. ul. Piłsudskiego 8

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 99,53 pkt. / 30 581,25 zł/

 

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet V (część V) – mięso, drób i wędliny

 

została wybrana oferta Nr 1 złożona przez firmę: Zakład Mięsny „NOWY MAXPOL” R.J. Kizior Sp.J., ul. Leśna 2, 39-207 Brzeźnica

 

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt. / 34 781,78 zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu złożono następujące  ważne oferty:

Oferta Nr 9 Zakład Przetwórstwa mięsa „MATTHIAS” Sp. z o.o., Kol. Zamek 48, 23-310 Modliborzyce

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 90,72 pkt. / 38 337,08 zł/

 

Oferta Nr 12 Firma Handlowo-Usługowa „ KARPATIA” Jolanta Krasoń, 36-062 Zaczernie 792a

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 89,18 pkt. / 38 998,50 zł/

 

Oferta Nr 13 Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe OLIMPEK 35-232 Rzeszów, ul. Ciasna 12

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 97,96 pkt. / 35 502,60 zł/

 

 

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet VI (część VI)– ryby i mrożonki

 

została wybrana oferta Nr 3 złożona przez firmę: WIDAN Polska Sp. z o. o. 37 – 700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 56b

 

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt. / 19 017,60 zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu złożono następujące ważne oferty:

Oferta Nr 2 „Jawit” A. i J. Biąłas L. i W. Lampara Sp. J., ul. Mięsowicza 2a, 38-400 Krosno

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 98,45 pkt. / 19 316,64 zł/

 

Oferta Nr 4 REN Sp. z o. o. 26-600 Radom, ul. Tartaczna 3

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 85,76 pkt. / 22 173,69 zł/

 

Oferta Nr 5 Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Prima Bąk ul. Głowackiego 27, 39-300 Mielec  Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 98,38 pkt. / 19 329,45 zł/

 

 

 

Załącznik Nr 1 do SIWZ Pakiet VII (część VII)– pieczywo, wyroby piekarskie i ciastkarskie

 

została wybrana oferta nr 8 złożona przez firmę: Gminna Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska” w Głogowie Małopolskim, 36-060 Głogów Małopolski, ul. Joselewicza nr 1

Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt. / 8 046,50  zł/

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu nie złożono więcej ofert.

 

Informacja została zamieszczona na stronie bip szkoły: zswg.biposwiata.pl  oraz na tablicy ogłoszeń znajdującej się w budynku szkoły w Wysokiej Głogowskiej

 

Żaden wykonawca nie został wykluczony z postępowania. Dziękujemy wszystkim wykonawcom za  wzięcie udziału w postępowaniu przetargowym.

 

Przewidywany termin zawarcia umowy: 19 lipca 2019 r.

 

                                                                                                          Dyrektora Zespołu Szkół

                                                                                                          w Wysokiej Głogowskiej

                                                                                                             mgr Jolanta Kwarta

 

 

                                                                                              

Rejestr zmian

Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 12 lipca 2019 12:22
Dokument wprowadzony do BIP przez: Jolanta Kwarta
Ilość wyświetleń: 342
12 lipca 2019 13:29 (Jolanta Kwarta) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
12 lipca 2019 13:29 (Jolanta Kwarta) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
12 lipca 2019 12:22 (Jolanta Kwarta) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)